Velkommen til CVDesigns.no – vi utformer din søknad!

Drømmestillingen er utlyst og du brenner etter å sende inn din søknad i kampen om beinet. Du har gjerne relevant bakgrunn og personlige egenskaper som gjør deg til en ypperlig kandidat, men vet ikke helt hvordan du skal formidle dette på best mulig måte. Det er her vi kan hjelpe deg. Hvordan skrive en god søknad blir hyppig googlet av arbeidssøkende nordmenn. Vi har svaret og kan til og med gjøre det for deg.

Hva kan vi tilby deg
Vårt team består av tekstforfattere, HR-folk, rekrutteringsansvarlige og designere som alle bidrar fra sine fagområder for at din søknad og CV skal gjøre best mulig inntrykk. Gode søknader vekker arbeidsgivers interesse gjennom pent utformet design, engasjerende søknadstekst og oversiktlig innhold. I samarbeid med deg utformer vi en søknad som overholder alle overnevnte punkter, så stiller du sterkere i kandidatbunken.

Hvordan vi jobber
For at søknaden skal gjenspeile deg og dine ferdigheter på best mulig måte holder vi kontinuerlig dialog med deg gjennom hele prosessen. For å være sikker på at du blir fornøyd med det ferdige produktet vil du underveis motta 1-3 utkast med anledning for tilbakemeldinger. Slik oppnår vi et resultat du kan ha eierfølelse for.

Ta kontakt
Ønsker du å stille sterkere i søknadsbunken hjelper vi deg gjerne! Du kan bestille din søknad her eller kontakte oss om du har ytterligere spørsmål. Vi gleder oss til å hjelpe deg på veien mot drømmejobben!

hvordan jobber vi Våre tjenester

Nyere blogginnlegg →