Det viktige intervjuet

Drømmejobben er funnet, søknaden sendt og plutselig er du innkalt til intervju! Gratulerer! Dette betyr at du allerede har skilt deg positivt ut i en bunke av andre jobbsøkende. Det er også ofte her usikkerhet og spørsmål melder seg. Hvilke spørsmål stilles i jobbintervjuet? Hvordan gjøre et bra intervju og førsteinntrykk? Hvordan forbereder jeg meg best mulig?

Vi kan hjelpe deg!

 Øvelse gjør mester
Går det an å øve seg på å gjøre et bra jobbintervju? Selvfølgelig. CvDesigns intervjutrenere har bred erfaring innen HR og rekruttering. Sammen med deg gjennomgår vi vanskelige spørsmål som muligens kan dukke opp basert på jobben du søker på. Vi vil også jobbe med hvordan du best mulig kan presentere deg selv og dine ferdigheter under intervjuet. Still forberedt, så øker du sjansen mot de tøffeste konkurrentene.

Hvordan trenes jeg til intervjuet?
Når du legger inn bestilling på intervjutrening kontakter vi deg for å avtale et passende tidspunkt. Selve treningen foregår over telefon og vil vare i 45 min. Vi vil da på forhånd ha gjennomgått stillingsannonsen og din CV så vi vet nøyaktig hva vi bør fokusere på. Innen intervjutreningen er avsluttet skal du være godt rustet for ditt intervju.

Bestill intervjutrening her, så kontakter vi deg så snart vi kan. 

hvordan jobber vi Jobbintervjuert

← Eldre blogginnlegg Nyere blogginnlegg →