Hva ser en rekrutterer etter?

Jeg har arbeidet med rekruttering og ansettelser over lengre tid. Her gir jeg deg innblikk og tips på hva en rekrutterer ser etter i en søknadsprosess.

Din søknad burde fremheve din kompetanse og arbeidserfaring.

Rekrutterere ønsker å lese raskt og enkelt om du har de rette kvalifikasjoner som kreves. De screener etter kompetanse som passer jobbrollen og ser etter personlige egenskaper som komplementerer stillingen.

Fortell om deg selv kort og konsist. Husk at de leser hundrevis av søknader, så kun fortell nødvendig informasjon. Har du en god søknad kan nettopp du være den rette kandidaten de søker!

JobbrekruttererDet er ingen bedre nyhet enn å bli invitert på intervju, men mange synes også dette er skummelt. Tenk at et intervju er i hovedsak en samtale for å bli kjent. Rekrutterer ønsker å finne rett person til rett tid og sted. I denne samtalen skal du selv vurdere om du føler  at dette en en jobb du kan både mestre å trives i. Det er derfor viktig å sette seg grundig inn i bedrift/ organisasjon og arbeidsoppgaver som jobben krever. Du må også vurdere om du er i en livssituasjon som støtter endringer som kan følge med.

Aldri undervurder din egen kompetanse og erfaring, du er en verdifull arbeidssøker. Selvrefleksjon og ærlighet er uten tvil den beste strategien når man søker jobb.

Vi er her for å støtte deg igjennom søknadsprosessen når du er klar for å ta steget mot ny jobb eller bare ønsker å gi CVen er nytt friskt pust! Godt mot og lykke til!

Vi i cvDesigns ønsker dere alle god jul & godt nyttår.

jobbsøknaden Rekrutterere

← Eldre blogginnlegg Nyere blogginnlegg →